Vormsel

Registratie aantal personen.
In het eerste luik geef je op wie er in de bubbel zal aanwezig zijn van de vormeling.
Bij het tweede luik geef je de personen die de viering bijwonen op de plaatsen achteraan en de zijbeuken

GDPR
De gegevens die hier opgenomen worden zijn noodzakelijk voor de organisatie van het vormsel - gelieve deze zo compleet mogelijk in te vullen. Deze worden bijgehouden tot 2 weken na het vormsel

Privacy
De door u opgegeven informatie wordt door de Heilige Maarten Parochie in Lievegem gebruikt voor de administratieve en eventuele financiële afhandeling van uw inschrijving.
Deze gegevens worden daartoe opgenomen in een database. Onze privacyverklaring vindt u via deze link.
Heeft u vragen over deze gegevensverwerking, dan kan u contact opnemen met het algemeen secretariaat te Zomergem.

Gelieve de parochie te selecteren waar uw zoon of dochter zijn of haar voorbereiding voor het vormsel heeft gevolgd. Voor vormsel in Vinderhoute gelieve Lovendegem selecteren