Parochie in Lievegem

Heilige Maarten Parochie

in Lievegem

Deze website wil je informeren over de verschillende diensten die aangeboden worden in de Heilige Maarten Parochie in Lievegem.
Voor de algemene informatie word je doorgelinkt naar Kerknet.

De informatie en de verantwoordelijken die actief zijn binnen de verschillende domeinen in jouw parochiekern vind je op deze site.
We hopen dat je hier alles terug vindt. Indien niet dan kan je dit steeds melden via ons contactformulier.
Onderaan vind je alvast een snelkoppeling naar enkele belangrijke diensten van de parochie.

"LEVEN VANUIT DE DOOP", EEN WARME UITNODIGING AAN ALLE GELOVIGEN …
Door onze doop werden we allen kind van God, verbonden met Jezus Christus. We zijn lid geworden van een nieuwe familie, de gemeenschap van christenen. Gods Geest is in ons komen wonen.

Grote woorden met een diepe betekenis. Maar wat betekent dit eigenlijk voor “jou” ?
“Leven als gedoopten”, wat houdt dit in voor jou of zou dit kunnen inhouden ?

Graag nodigen wij je uit om de diepere betekenis van het doopsel “voor jou persoonlijk” te verkennen door mee op weg te gaan in het pastoraal project “Leven vanuit de doop”
Meer informatie vind je op volgende pagina.